• 7-Day Weather Forecast for your place by Meteoblue
  • About SAT24.CC

Era e animuar, harta shiu dhe temperatura, parashikimi i hollësishëm i motit për vendin tuaj.

Shikoni motin e tanishëm nga e gjithë bota në SAT24.cc

Faqja jonë e internetit ofron burime të ndryshme të parashikimit të motit të botës online.

Parashikimi i 10 ditëve për mijëra vende në mbarë botën. Harta interaktive e motit për çdo vend në botë.
10-DAY Forecast, 7-DAY Weather, ToDAY Weather, METEO.
10 ditë parashikimi i motit për zonën tuaj, duke përfshirë kushtet aktuale të motit, temperaturën, reshjet, shpejtësinë e erës, shpërthimin e erës, presionin e ajrit, stuhitë, lagështinë, valët, mbulimin e dëborës, radarin motit për çdo vend dhe vend, i përsosur për të bërë plane për fundjavë ose në çdo kohë dhe çdo vend. Imazhet satelitore të motit dhe parashikimet për të gjithë botën në hartat e animuara të bukura duke përfshirë radarin doppler, temperaturat aktuale, dridhjet e erës, indeksin e nxehtësisë dhe më shumë nga Windy, Ventusky, Darksky ose Yr.no. Në faqen tonë të internetit ne paraqesim fotografi dhe animacione të tanishme nga satelitët si: reshjet, reshjet, stuhitë, vetëtimat, tërmetet për çdo pjesë të botës. Sat24 është burimi juaj i motit për parashikimet më të fundit, radarët, alarme, lajmet e stuhisë dhe parashikimet e videove orë pas ore, moti i sotëm, moti 7 ditor dhe parashikimi 10 ditor. Zbuloni një mënyrë të re parashikimi moti tani. Parashikimi i motit në orën lokale, kushtet e motit, reshjet, pikat e vesës, lagështia, era nga Sat 24. Parashikimi i motit, Precipitimi, Prognoza, Weather, Wetter, Clima. Për parashikime të sakta dhe të besueshme të motit të botës parashikohen deri në 14 ditë, si dhe radarët, satelitët dhe të dhënat historike. Vlerësimet ditore gjithashtu sigurojnë një pamje shumë të detajuar të motit për dy javë për çdo rajon prodhimi në botë.
Speed test